Home

Welkom op de website van de Petrakerk. Wij zijn een gemeente van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt), met ruim 500 leden.

De Petrakerk staat in het centrum van Hardenberg en is goed bereikbaar, ook met de auto. Parkeerplaatsen zijn er onder het gemeentehuis, vooral op zondagen, ruimschoots.

Op deze website kunt u informatie krijgen over verschillende praktische zaken zoals adressen van de kerk, predikant, koster en preekrooster. Ook is er een overzicht van de verschillende commissies en activiteiten die in onze gemeente plaatsvinden. Foto's betreffende activiteiten, bloemstuk bij de kansel en dergelijke kunt u vinden op deze website of op onze facebook pagina.

Verder willen wij u hartelijk uitnodigen om zondags naar een kerkdienst te komen! U bent van harte welkom in de Petrakerk. In ons preekrooster staan de tijden en voorgangers van komende weken. Als u verhinderd bent om te komen kunt ook online met ons mee doen.
Zie hiervoor kerktelefoon of KerkTV.

Activiteiten

Geen evenementen

Dagelijks Woord

  • Draag de rijken van deze wereld op niet hoogmoedig te zijn en hun hoop niet in zoiets onzekers te stellen als rijkdom, maar op God, die ons rijkelijk van alles voorziet om ervan te genieten. En draag hun op om goed te doen, rijk te zijn aan goede daden, vrijgevig, en bereid om te delen. Zo leggen ze een stevig fundament voor de toekomst, en winnen ze het ware leven. -- 1 Timoteus 6:17-19

Preekrooster

24-03-2019 09:00 Ds. S. de Bruine, Balkbrug
14:30 Ds. H. Prins
31-03-2019 09:00 Ds. L. J. Blijdorp, Baalder
14:30 Ds. M. O. ten Brink