Home

Welkom op de website van de Petrakerk. Wij zijn een gemeente van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt), met ruim 500 leden.

De Petrakerk staat in het centrum van Hardenberg en is goed bereikbaar, ook met de auto. Parkeerplaatsen zijn er onder het gemeentehuis, vooral op zondagen, ruimschoots.

Op deze website kunt u informatie krijgen over verschillende praktische zaken zoals adressen van de kerk, predikant, koster en preekrooster. Ook is er een overzicht van de verschillende commissies en activiteiten die in onze gemeente plaatsvinden. Foto's betreffende activiteiten, bloemstuk bij de kansel en dergelijke kunt u vinden op deze website of op onze facebook pagina.

Verder willen wij u hartelijk uitnodigen om zondags naar een kerkdienst te komen! U bent van harte welkom in de Petrakerk. In ons preekrooster staan de tijden en voorgangers van komende weken. Als u verhinderd bent om te komen kunt ook online met ons mee doen.
Zie hiervoor kerktelefoon of KerkTV.

Activiteiten

Geen evenementen

Dagelijks Woord

  • Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Preekrooster

27-01-2019 09:00 Ds. S. de Bruine, Balkbrug
14:30 Ds. P. L. Storm, Vroomshoop
03-02-2019 11:00 Ds. H. Prins