Nieuws

Intranet Petrakerk

Beste gemeenteleden,

Sinds kort hebben we naast onze hoofdsite https://petrakerkhardenberg.nl
nu ook een beveiligd intranet deel en is alleen bedoeld voor leden van de Petrakerk.
Op dit beveiligde deel vindt u onder andere een soort van smoelenboek (Wie is Wie) waarbij u zelf een foto kunt uploaden. Verder vindt u hier het jaarboekje, kerknieuws, ledenlijst en kunt u attestatie aanvragen doen richting kerkelijk bureau.

U komt hier door naar de hoofdsite te gaan en te klikken op de knop inloggen
Wanneer u hier nu voor het eerst gaat inloggen geef dan het e-mail adres in welke u aan de kerk hebt opgegeven en vervolgens wordt er een wachtwoord naar uw e-mail adres gestuurd en kunt u inloggen. Wanneer nu het e-mail adres niet bekend is krijgt u hiervan bericht op de site en gaat er vervolgens een mail naar kerkelijk bureau. Deze kijkt dan of u lid bent en wanneer dit het geval is wordt dit toegevoegd aan het ledenbestand etc. en wordt u hierover geïnformeerd.

Voor vragen over hoe en wat ga dan naar de link Help of vul het Contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie retour.

Met vriendelijk groet,
De CVB

Webbeheer: Gert Hutten
Kerkelijk bureau: Henk Nieuwenhuis

Dagelijks Woord

  • Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van ons eist. Ons leven wordt immers niet langer beheerst door onze eigen natuur, maar door de Geest. -- Romeinen 8:3-4

Preekrooster

18-11-2018 09:00 Ds. H. Prins
14:30 Student MW. Vd Veen, Kampen
25-11-2018 09:00 Ds. T. Waalewijn, Lutten
14:30 Ds. J.H. Dunnewind, Heemse