Nieuws

Intranet Petrakerk

Beste gemeenteleden,

Sinds kort hebben we naast onze hoofdsite https://petrakerkhardenberg.nl
nu ook een beveiligd intranet deel en is alleen bedoeld voor leden van de Petrakerk.
Op dit beveiligde deel vindt u onder andere een soort van smoelenboek (Wie is Wie) waarbij u zelf een foto kunt uploaden. Verder vindt u hier het jaarboekje, kerknieuws, ledenlijst en kunt u attestatie aanvragen doen richting kerkelijk bureau.

U komt hier door naar de hoofdsite te gaan en te klikken op de knop inloggen
Wanneer u hier nu voor het eerst gaat inloggen geef dan het e-mail adres in welke u aan de kerk hebt opgegeven en vervolgens wordt er een wachtwoord naar uw e-mail adres gestuurd en kunt u inloggen. Wanneer nu het e-mail adres niet bekend is krijgt u hiervan bericht op de site en gaat er vervolgens een mail naar kerkelijk bureau. Deze kijkt dan of u lid bent en wanneer dit het geval is wordt dit toegevoegd aan het ledenbestand etc. en wordt u hierover geïnformeerd.

Voor vragen over hoe en wat ga dan naar de link Help of vul het Contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie retour.

Met vriendelijk groet,
De CVB

Webbeheer: Gert Hutten
Kerkelijk bureau: Henk Nieuwenhuis

Dagelijks Woord

  • Draag de rijken van deze wereld op niet hoogmoedig te zijn en hun hoop niet in zoiets onzekers te stellen als rijkdom, maar op God, die ons rijkelijk van alles voorziet om ervan te genieten. En draag hun op om goed te doen, rijk te zijn aan goede daden, vrijgevig, en bereid om te delen. Zo leggen ze een stevig fundament voor de toekomst, en winnen ze het ware leven. -- 1 Timoteus 6:17-19

Preekrooster

24-03-2019 09:00 Ds. S. de Bruine, Balkbrug
14:30 Ds. H. Prins
31-03-2019 09:00 Ds. L. J. Blijdorp, Baalder
14:30 Ds. M. O. ten Brink