Nieuws

Intranet Petrakerk

Beste gemeenteleden,

Sinds kort hebben we naast onze hoofdsite https://petrakerkhardenberg.nl
nu ook een beveiligd intranet deel en is alleen bedoeld voor leden van de Petrakerk.
Op dit beveiligde deel vindt u onder andere een soort van smoelenboek (Wie is Wie) waarbij u zelf een foto kunt uploaden. Verder vindt u hier het jaarboekje, kerknieuws, ledenlijst en kunt u attestatie aanvragen doen richting kerkelijk bureau.

U komt hier door naar de hoofdsite te gaan en te klikken op de knop inloggen
Wanneer u hier nu voor het eerst gaat inloggen geef dan het e-mail adres in welke u aan de kerk hebt opgegeven en vervolgens wordt er een wachtwoord naar uw e-mail adres gestuurd en kunt u inloggen. Wanneer nu het e-mail adres niet bekend is krijgt u hiervan bericht op de site en gaat er vervolgens een mail naar kerkelijk bureau. Deze kijkt dan of u lid bent en wanneer dit het geval is wordt dit toegevoegd aan het ledenbestand etc. en wordt u hierover geïnformeerd.

Voor vragen over hoe en wat ga dan naar de link Help of vul het Contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie retour.

Met vriendelijk groet,
De CVB

Webbeheer: Gert Hutten
Kerkelijk bureau: Henk Nieuwenhuis

Dagelijks Woord

  • Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Preekrooster

27-01-2019 09:00 Ds. S. de Bruine, Balkbrug
14:30 Ds. P. L. Storm, Vroomshoop
03-02-2019 11:00 Ds. H. Prins